Uw partner in dakwerken uit Ninove Uw partner in dakwerken uit Ninove

Isolatiewerken

Er zijn weinig investeringen in uw huis zo duurzaam en toekomstgericht als isolatiewerken. De voordelen die deze nuttige uitbreiding aan uw woning met zich meebrengt zijn haast ontelbaar.

Dakisolatie en gevelisolatie

Zo verhogen dakisolatie en gevelisolatie de bescherming van uw woning, waardoor u in de winter de warmte binnenhoudt, en de kou buiten. Resultaat: u heeft minder energie nodig en krijgt dus ook een lagere elektriciteitsfactuur. Kortom, extra isolatie is iets dat u in positieve zin voelt u in uw portefeuille! Bijkomend voordeel is dat u het milieu er ook een groot plezier mee doet.

Bovendien zorgt een betere isolatie van uw woning ook voor een betere score op het Energie Prestatie Certificaat (EPC). Dat document moet u voorleggen wanneer u uw woning verkoopt, een goede EPC-waarde zorgt dus voor een stijging in de verkoopprijs: een gouden zaak.

Bij Van Ransbeek kan u terecht voor het isoleren van:

  • hellende daken
  • platte daken
  • gevels
  • zolder

Bovendien beschikt Van Ransbeek over technieken waarbij we ter hoogte van uw hellend dak kunnen overgaan tot het isoleren langs de buitenkant van uw woning. Dit is bijzonder handig bij renovatiewerken, of om het verlies in binnenruimte door het isolatiemateriaal te beperken.

Zolderafwerking

Van Ransbeek staat overigens ook met plezier in voor de afwerking van uw zolder. Met behulp van gyproc en isolatiemateriaal toveren we uw zolder in een mum van tijd om tot een bewoonbare ruimte, die schilderklaar is.

Premies

Dat een investering in isolatie een slimme keuze is, bewijzen de vele premies die de overheid hiervoor uitkeert. Bij Van Ransbeek bezorgen we u de nodige documenten en formulieren om deze premies te verkrijgen.